Velkommen til klinikkens hjemmeside.

Vi har pr.01.10.17. ansat Læge Torben Andersen til at vikariere for hhv. Henriette og Sten. Torben vil være her hver mandag og tirsdag. Mandag er han her for Henriette og Tirsdag for Sten. Det betyder således at Henriette ikke vil være at træffe om mandagen og Sten ligeledes om tirsdagen.

Torben har tidl. haft praksis i Uggerby, men vi har været så heldige at kunne låne ham to dage om ugen.

 

Om Praksis

 

Konsultation er efter aftale.
 

Lægerne har dagligt telefontid mellem kl. 8-8.45. Her er der mulighed for telefonkonsultation, svar på prøver mm. samt akut brug for tid.


Telefonen er åben i dagtimerne, dog holder vi frokostpause fra kl.12.15 – 13.00. I det tidsrum vil der til nød-brug og kun til nød-brug, være adgang til mobiltelefon. Nummeret oplyses på telefonen samme dag.
 
Tidsbestilling og receptfornyelse af fast ordineret medicin, kan ske over nettet eller telefonisk på telefon. Ved medicinbestilling af vanedannende medicin( fx. stærkt smertestillende, sovetabletter mm.) skal der ved første gangs bestilling tages kontakt til lægen. Ved genbestilling skal der bestilles tid i konsultationen efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.
 98 48 43 55,  kl. 9 - 12.15  og  13.00 - 15.
 
 
Adgang til elektronisk receptfornyelse får du ved at oprettet et login på vores side for E-konsultation.
 
Vi besvarer gerne E-mail konsultationer, dvs. korte spørgsmål og korte svar. E-mail konsultationer besvares i løbet af få dage.
 
Vi tager på sygebesøg, når lægerne skønner at det er den nødvendige kontaktform.